• Sant Jordi
    abril 1976
    Festes i tradicions
    Diada de Sant Jordi
    Celebració i representació del conte de Sant Jordi al pati de l'Escola Sant Esteve.
  • Trobada CEPEC a Granollers
    1979
    Imatges breus de la trobada de famílies i mestres del CEPEC (Cooperativa Escola de Pares de l'Escola Catalana) a Granollers i a l'Escola Cooperativa Sant Esteve, el diumenge 2 de desembre de 1979. Hi ha imatges de la zona esportiva, de la plaça de l'Església i de la Porxada.
  • Mercat de l'Ascensió
    1972
    Mercats
    Mercat del dijous
    Filmació del mercat de les festes de l'Ascensió, de l'11 de maig de 1972. El reportatge s'inicia amb unes imatges de gent que arriba en tren a l'estació de Granollers centre. L'avinguda del Parc, la carretera i els carrers de mercat són plens de gent que passeja, compra o bada.
  • Granollers ciutat pubilla de la sardana
    1976
    Festes i tradicions
    Danses i balls
    Sardanes
    Celebracions a l'entorn de la nominació de Granollers com a Ciutat Pubilla de la Sardana el 1976. Comença amb la inauguració del monument a la Sardana, al davant de l'entrada de l'edifici de la Mútua del Carme i un aixecada de castells, entre els edificis del jutjats i l'AISS. A continuació es veu el traspàs de la flama i dels distintius de Torroella de Montgrí, anterior ciutat pubilla, a Granollers. En mig de l'acte, hi ha una llançada de fulls volants, amb reivindicacions polítiques. Hi ha unes imatges filmades des del terrat d'un edifici de la plaça. Finalment, hi ha imatges de l'interior del pavelló d'esports, on es va fer un acte oficial, amb un parlament de Josep Verde Aldea. També hi havia pancartes reivindicatives a favor de l'estatut.
  • Cineclub AC 1974
    1974
    Festes i tradicions
    Fira i Festes de l'Ascensió
    Imatges de la Fira de l'Ascensió de 1974, un any en què la fira d'atraccions es va instal·lar a la Font Verda.
  • Danses 1978
    abril 1978
    Festes i tradicions
    Danses i balls
    Diada de Sant Jordi
    Danses populars a la plaça de la Porxada conduïdes pel grup El Sac, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
  • Rotllo. Cursa de motos
    1971
    Esports
    Motociclisme
    Cursa de motos durant la Fira i Festes de l'Ascensió de l'any 1971, organitzada per Motor Club Granollers. Aquestes curses van afectar molt el trànsit de la ciutat els dies: 15, 16, 19 i 20 de maig.
  • Temporalada
    20/09/1971
    Gravació d'una tempesta molt forta a Granollers el dia 20 de setembre de 1971. Es veu el carrer Girona i la carretera com baixen plens d'aigua, com una riera. També hi ha imatges del riu, de gom a gom, i dels bombers fent alguna intervenció.
  • Míting PSC al pavelló
    1977
    Actes polítics
    Mítings
    Míting del PSC per a les eleccions al Senat, el juny de 1977, que tingué lloc al pavelló municipal d'esports.
  • Pàrquing el Sot
    1977 - 1983
    Edificis i espais
    Filmacions al llarg de la construcció del pàrquing soterrat de la plaça Barangé, anomenat el Sot. Les seqüències van des del primer dia de les obres, l'abril de 1977, fins a la inauguració, l'11 de març de 1983.
  • El riu Congost
    1975
    Rius
    Riu Congost
    Documental de denúncia de l'estat del riu Congost l'any 1975 al seu pas per Granollers. Les imatges mostren l'estat deplorable del riu, ple de brutícia, amb abocaments incontrolats de tota mena i les aigües contaminades, fins al punt que es va considerar un dels rius més contaminats d'Europa. A les primeres imatges, encara no estava canalitzat i una part de la llera estava ocupada per horts, però després ja apareix amb els murs de formigó. També s'hi veuen imatges de l'entorn: el pont vell, el nou edifici de l'institut de batxillerat, la zona industrial, Canovelles i carrers adjacents. La filmació acaba amb una riuada i es veu com l'aigua descalça els fonaments del pont vell.
  • Espectacle Comediants
    1976
    Festes i tradicions
    Documental d'una actuació al carrer del grup Comediants: "Taller de construcció de màsqueres, capgrossos i cercavila dels Comediants de Canet de Mar" el dissabte 13 de novembre de 1976 a la Porxada, després d'un taller de màscares i capgrossos.
  • Arrossada 1975
    1975
    Festes i tradicions
    Fira i Festes de l'Ascensió
    Fira i Festes de l'Ascensió de 1975. Celebració del VI Concurs d'arròs a la cassola al parc municipal Torras Villà, el dimarts 6 de maig, organitzat pel Sindicat Comarcal d'Hostaleria i Activitats Turístiques de Granollers, amb la col·laboració de la Cofradia de l'arròs de Barcelona.
  • I Marxa popular de Granollers
    1978
    Esports
    Atletisme
    Celebració d'una cursa d'atletisme popular: la I Marxa popular de Granollers, del 24 de desembre de 1978.
  • Garrell
    1976
    Arts i activitats culturals
    Exposicions
    Filmació dels dibuixos d'Amador Garrell Soto, d'una exposició.
  • Maig del 1977
    1977
    Actes polítics
    Filmació d'alguns mítings manifestacions que van tenir lloc a Granollers el maig de 1977, amb motiu del Primer de maig, de les reivindicacions del retorn del patrimoni sindical als sindicats i de la reclamació de la majoria d'edat i el dret de vot als 18 anys.
  • El romànic al Vallès
    1977
    Edificis i espais
    Patrimoni arquitectònic
    Recorregut per esglésies romàniques de les dues comarques del Vallès: Canovelles, Lliçà d'Amunt, Terrassa, Llerona, Tagamanent, Sant Sebastià de Montmajor, la Mola, Sant Cugat, Montmeló, Santa Justa...
  • L'aparador de La Gralla
    1981
    El pintor Paco Merino, durant els anys vuitanta, era l’encarregat de decorar l’aparador de la llibreria La Gralla, que estava situada al carrer del Museu, número 9, de Granollers. La llibreria era un punt de trobada de gent diversa amb inquietuds culturals, polítiques i socials. Una d’elles era Rosa Viñallonga, que sovintejava el local i que anys més tard en va ser llibretera. El 1981, al llarg d’una setmana, es va fer una performance a l’aparador, amb la idea de convidar amics i clients a fer un te en aquest espai; el toc surrealista el posava la mitja i el barret, cada cop diferent. I així ho van fer: cada dia la Rosa, fent mitja i abillada amb un barret, rebia un nou convidat a l’aparador. Joan Corbera, aficionat al cinema des dels anys setanta, ho va filmar amb la seva càmera, que duia a sobre allà on anava. En el curt també hi participen la llibretera Pilar Batlles i el granollerí Xavier Torrents.